apelsiner

Mmmmmm, apelsinerna är såååååå goda! Snittar 3 per dag!n PLuggmania hos maaaj, fre och tis och sen åker ja hem :) Längtar! Kommer bli kalaslov trots att stora delar kommer ämnas åt matte. =)

Idag satt jag kvar i skolan till 8, var dock ca 1.5 timmes med hänga gubbe. Kan säga att jag hade betydligt större talang på de än ekonomin :P Var faktiskt imponerad över mig själv! Synd att inte hänga gubbe hjälper en att klara tentan! Säsongsavslutning på desperate idag också, kaos var det! Blir spännande till våren :) Lyssnar på julmusik och skall strax sova. Skolan 08.00 är planen!


Grattis!!

Och GRATTIS till sis som TAGIT KÖRKORT IDAG!!!! Fan va grymt!! Längtar till jul i Åkersjön nu! Köra bil och leka med ipaden ;)




♥♥♥

bilder


Skola 8-5 paus till halv 7 sen ha ja suttit hemma med ekonomi till nu. Imorrn har vi presentation och opposition på vårt ekonomiprojekt. om 2 veckor är tentorna gjort o de är jullov. Känns rätt hopplöst just nu...
Bjuder på lite bilder från hösten/vinter istället! Många bilder på mig, men de är väl de ni vill se va?? ;)


Min kära projektgrupp! Dessa bilder är från i lördags, lucia kraballen, ni ser ju hur overallen min ser ut =)
(pappa kolla om du ser vilka som är tvillingar nu ;) )

Hängde med maskinare, fick lussebulle och tomteluva!



Rayban också! Alla gillade s club 7 på förfesten utom en!



Klasskamrater + fadder!


Inför damsittningen =) klasstjejer + fadderklasstjejer!



Anna och jag på damsittning


 Förra torsdagen, trollschlaget, vart inget troll men väl en rutig tröja... Louise som ville att jag skulle se ledsen ut, var roligare än de ser ut ;)



Jag och minea, skåningen!


Johan och jag (från gävle) Detta kortet togs efter att jag lyckats få hela förfesten att rulla runt i snön! Askul! (därav min scnhygga frisyr...)

Fadderkillar som dansar till single ladies, de hade ett uppträdande på förra årets i-cabare! Sjukt duktiga! ska se om ja hittar youtube länk till dansen! De som inte ha overall är de som är med i CM!

Nu ska ja avrunda med lite nötning av ekonomi och sen sova lite. Imorrn blir en lång dag det med.

/J

RSS 2.0