Torsdag


God kväll,
Idag åkte jag och Johan in till stan där han klippte sig. Det vart bra! (Y) sen åkte vi och köpte glassen som jag skrivit om tidigare för 49:50 kr på maxi och sen åkte vi hem och såg en superdålig film som Johan tyckte vi skulle se. Dusk till dawn hette den, George Clooney var med så jag trodde den skulle vara bra. Filmen var dock den sämsta på länge :( tacka veta jag romantiska komedier!!

Sen gjorde vi mat till la familia, Köttfärs med bönisar och quinoapasta (Y) Det vart gott. Sen åkte pappa på hockey (där för övrigt Modo vann med 0-4 mot timrå) och Ann på pyjamasparty och då åkte övriga, jag, Johan, mamma och Sofie till enjoy i birsta och spela bowling. Det gick sådär, sumpade mina vinstchanser på slutet tyvärr. Bowling måste ju va de tråkigaste man kan spela om det går dåligt, finns de nå värre än att klotet hamnar i rännan? Desto roligare är de väl om man gör strike men jävla ränna ;). Sen åkte vi hem och åt våran Ben&Jerry glass (tröst äta :P ) samtidigt som vi har sett på du är vad du äter. Ingen bra kombination. :)


 

Idag har varit en bra dag, hoppas ni andra också haft det! :)

familjekväll


Familjekväll hemma hos Johansson. Jill vid en dator, Sofie vid en annan, mamma pappa och ann städar :P Haha, skämt åsido (ligger bara nån % sanning i detta..) Idag hade vi familjemiddag hos oss. Underbar lax och potatis, stort plus till mamma. Nu ska vi spela kort eller se film. Pappa är tävlingssugen (hans förslag att spela kort) och resten av familjen är sugen på att slappa, eller som Sofie uttrycker det hela, myskväll!  Får se hur det hela utvecklar sig ;)

Träningen med Tone gick bra, bortsett från att jag var sen. Jag skulle köra bil hela 500 meter till gymmet (bara för att) och det var is och frost på rutan! Jag skrapade av rutan och var klar för att köra! brum brum och sen ser jag absolut nada! Jag fattade ingenting, jag hade ju skrapat av rutan!? Jag tog mig i snigelfart fram till gymmet och var därför sen till spinningpasset, men men. Sen när jag tränat klart så kommer jag ut och det snöar! Plus att det var vitt på marken. Kunde inte riktigt bli riktigt glad eftersom jag fortfarande hade 500 meters bilkörning innan jag var hemma ;) Lösningen på mitt problem stavades i alla fall fläkten! På väg hem tog jag mig därför god tid till att :
1. Starta bilen.
2. Noggrant skrapa alla rutor.
3. Starta fläkten.
4. Prata i telefon i ca 5 minuter.
5. Slå på vindrutetorkaren 2 gånger.
6. Färdig att köra!
Behöver jag berätta att vägen hem gick helt smärtfritt?! ;) Plus att det är jag som ska hämta Johan klockan 11 ikväll, får se hur det går ;]




Smörpojken nr 1 och pappsen i Spanien i somras! ;)


See ya!

Pluggis?!


Pluggis, nja men nästan. Har suttit och skrivit sponsorbrev till mitt projektarbete. Jag hoppas det går vägen. Har också nästan gjort klart min projektplan. Det kommer bli mycket jobb innan detta är klart! Jag hoppas på att det bli både intressant och kul dock. Tungt om jag inte får sponsring på kosttillskott bara :S Det blir rätt svårt att genomföra min idé om en kosttillskottstudie då :) 

I övrigt ska jag på spinning och muscle power senare idag med Tone (Y). Det blir kul, jag gillar etic och gym :D Så länge de inte är någon aerobics är de skitkul :P Koordinationen och taktkänslan hos mig är ungefär lika med 0! Senare ikväll kommer Johan (kan ni tänka er att han har bestämt sig?!).

Har varit på banken idag och fixat så att studiebidraget ska komma till mitt konto istället för i utbetalningskort. Bra gjort av mig (Y) ;) Ann har skaffat sig en väckarklocka som är min mardröm! Trots att jag sagt till att hon inte får använda den denna vecka (hon ställer den på kvart i 8 och hon ska på fritids klockan 9 + att hon ändå kliver upp när mamma ropar) eftersom jag sover endast med en tunn vägg emellan (den hörs i hela huset för övrigt) och får ont i öronen när den börjar tjuta. Jag blir sur och trött för hon förstör mina underbara sovmorgnar. Hmpf..!??! jag kanske borde leta reda på den nu och ta ut och gömma batterierna..? Eller så låter jag Johan vakna till denna underbara sirén imorgon, hmm... svårt val!



Relaax, take it eeeaasy!

Tisdag



Igår skaffade jag nerladdningsprogram (Y) (lagligt så klart...) laddade ner nya säsongen av Gossip girl och hade gossipgirl maraton igår, tror jag avklarade 7 avsnitt!! Inte illa ;] Är helt fast nu, men blir till att hejda mig nu eftersom de inte kommit ut nå mera avsnitt! Idag såg jag också 'what happens in vegas' med cameron diaz och ashton kutcher. Den var bra (Y)  har laddat ner 3 filmer till. Fool's gold bland annat! Måste ses senare! Snart kan man kalla mig Jill "Datahackern" Johansson... ;P

Ikväll var jag och pappa ute och träna. De är deprimerande att träna på kvällen. Mörkt och jävligt! Inte alls peppad men det känns bra nu efteråt. Kommer hem direkt till middag klyftpotatis, fläskfilé, broccoli och blomkål, måste erkänna att trots mitt och pappas excellenta teamwork i helgen så är ändå mamma den som står ohotad på tronen gällande matlagning hemma hos oss ;) Fast de är klart när de kommer till bullbak och efterrätter så är ju pappa och jag i en klass för sig, både när de gäller att göra och äta ;D

Imorrn kanske Johan kommer, det ska bli kul. Men som alltid går det inte att få ut ett konkret svar ur han utan alltid detta "kanske". Jag planerar gå ut o käka 3-rätters middag till helgen får se om han är sugen på att hänka ;) Vi har köpt ett häfte "restaurangchansen" nåt sånt, då är de en massa 2 för 1 erbjudande så jag tänkte utnyttja det, indiskt, turkist, mexikanskt eller thailändskt? Tur man gillar de mesta... ;)

Känner att detta blev ett matinspirerat inlägg ;) Men man är inte så bortskämd med höjdarmat i Järpen :) Tänkte ta en tur i veckan till (suprise suprise) Ica maxi och köpa sån där Ben&Jerry glass som är så poppis nu. Försöker välja smak nu bara, inte det lättaste!




Denna består av "chokladglass sprängfylld med gigantiska bitar av vit och mörk choklad, valnötter, pecannötter och chokladdränkta mandlar."

-Låter ju som inte helt fel eller hur? :)

Ska försöka sno tv:n av min kära fader och Tomas som ser hockey, har jag tur har de slutat. Nya säsongen av Desperate börjar ju ikväll, handlar om dom 5 år i framtiden 2013, kan bli spännande.

Ha en bra kväll och fortsatt bra lov. Ska fortsätta tv- och matnörda mig ;)

slisk (sn)

Gossip Girl och Shrek :)


Söndag kväll är lika med tv-kväll! Gossip girl nu och sen ska jag nog se shrek den tredje om jag orkar :) Får se om den är värd att se. Gossip girl är däremot jäkligt bra alltså (Y) Me like.
Idag har jag kört lite styrka, kört bil och varit en sväng på birsta. Hittade inget dock. Skulle behöva en varm vinterjacka men får se hur det blir med det. Jag är mätt också, pappa och jag som gjorde middag idag och igår, team work på hög nivå :P Skulle nästan gå så långt att min pappa näst intill bor i köket....(observera ironin) men maten vart lyckad både igår och idag. Lax och potatis i ugn igår och lövbiff med quinoa idag (Y) tummen upp! Ingen paj dock, får bli en annan dag. Vädret har varit fint idag också, även om jag inte kan påstå att jag utnyttjat det :)
Nu är pausen slut...




Höjdarprogrammet :D

Trevlig kväll!


Vintertid

Pappa har gjort den klassiska missen ;) Stressat hela morgonen för att vara på plats för träning 20 över 10 i sundsvall. Så ringer han hem 20 över 10 därifrån, "det är ju alldeles tomt på folk här". Fan, att det var vintertid just idag då :P Klockan är ju faktiskt bara 20 över 9 nuförtiden! Haha, undrar hur många som gjort en liknande miss idag?!





Mysig låt va? Jag blir så jäkla sugen att åka på solsemester när ja ser den! + att låten är bra! Hur går det med hela filmen Linnéa? Ska bli jäkligt kul och se den igen på tjejmiddan ;)

Idag ska jag nog träffa anna, köra lite bil, funderar på att göra kärlekspajen också! Får se vad det blir... Oavsett så är de viktiga att jag får göra vad jag vill för nu äre lov :D

See ya!

Fascination!

Glad låt (Y)
Coca cola reklamen, cola måste ha bland topp 3 bästa reklamena. Tkr dom alltid har bra. Idag är det slappa som gäller, Och inte att glömma ica maxi ;) Dagen började inte så bra, vaknade halv 9, varför vaknar man alltid tidigare än man vill när man har möjligheten att sova?



Här är i alla fall denna sköna låt! Visst blir man glad och pepp av den?!

Hoppas alla har en lika chill dag som mig :]

//JiLL

home sweet home och LOV!!

LOV!!! Fy fan vad jag har längtat!! Glad glad glad! 4 helvetes prov är över och jag känner mig så nöjd! Skönt att de är över :D Har kört hem hela vägen också, me like! Dock inte mörkret och att temperaturen ligger på ett fåtal plusgrader men ändå! :D Inget kan få mig på sämre humör! Imorrn äre slaaappa för hela slanten som gäller, som jag har längtat! :D Kan det bli bättre lr :D
Har fikat nu sen jag kom hem dvs ca 1.5 timme :P haha .
Min dagens outfit har inte funkat så bra! Hittar inte min kameraladdare! Ska checka här hemma. Jag fick iaf den väl(ö?)kända Vålåluvan Woho! Red is the shit! (Y)
Nothing can stop me now, :D Fy fan vad jag och mina tappra plugg och skidkamrater är värda detta!

Stjärna i kanten till oss ;) ( gissa citatet ?! )

Ha ett bra LOV alla så hörs vi senare! (L)(L)(L)

(sn) (Y)
(msn nörd?)

(jag är inte värre än min biologi klass dock ;) Lr hur becka? )


Julfesten -07


/// Gladnöjdhappy JiLL


Kvällens sista update ;)


Haha här kommer den, kvällens sista update ;) Haha, det blev ingen tom hanks och meg ryan utan daim glass och "hon är min" med jennifer aniston och cameron diaz bland annat. Ingen jag rekommenderar dock, jäkligt dålig!! Sen när jag elin och linnéa precis snackat om hur trött vi är i trapphuset så kommer celebert besök i form av Becka, Ida, Johanna och Emma som kommer med paket! Till mig! :D  Bättre sent än aldrig!  Tänkte hålla på vad jag fick till "Dagens Outfit" som är en ny revulotionerande genre som jag tänkte börja med med start imorrn ;P Haha + 6 st plastpåsar (Y) alltid bra! Tack girls!  

Avslutar med en bild på min underbart goda och fina tårta som jag fick lite tidigare i år (26 augusti ;] ) av Johan. Observera de 18 ljusen ;)



God natt!
// Jill

Vålådalen


Tillbaka i Järpen. Trött och ont i magen pga av för mkt mat!  Helgen spenderades som sagt i vålådalen ( där maten var mkt godare än min ) och idag i Åre. Skutan idag va bland de värsta jag avrit med om, vilken sjuk blåst! Kände mig som Göran Kropp när han besteg Mount Everest (endast ca 7000 m skillnad i höjd) Snö och det blåste spiken, Vart lite rädd, man känner sig så sjukt maktlös och väldigt väldigt liten. Kommer nog aldrig bli en bergsklättrare av mig iaf. Kanske tur det. Undrar ibland hur man kan vara så fascinerad av en önskan, en dröm om att få bestiga världens högsta berg (även andra) och riskera inte bara sitt eget utan också de andra som ingår i samma expedition. Puh! Sen var det sauna world på Holiday club som gällde och där gick temperaturen från 0-gradigt till 80 gradigt, vet inte vilket jag trivdes bäst i om jag ska vara ärlig ;P

I övrigt så var ju skidgymnasiet från meråker också där vilket var skoj. Mer prat i år mellan oss än tidigare (Y). Vi har modiga ettor (Louise och Jakob). Mitt lag vann tävlingen 'quizen', och en 'japp' vart inkasserad i prisskåpet ;) . Eller kanske i min mage egentligen. Får dock fila på norska förståelsen till senare tror jag även om nicka, le och hålla med funka rätt bra också ;) Halloween fest i meråker på onsdag, några som var sugna att åka dit...? Haha. Skulle vara rätt fränt och åka dit dock. Har svårt att tro det kommer ske men. Får framtiden utvisa !

Helgen gick fort och önskar jag kunde få vara ledig imorrn men får nöja mig med alla slappa åtminstone halva dagen idag :) Glädjas åt det lilla? Har haft plugg paus i helgen( lång va?:P ) men eftersom ännu ett prov kommer upp i veckan som jag ännu inte börjat med så blir det till att pressa ut det sista av min pluggmotivation i bibblan till veckan. Men det är morgondagens problem.

Hoppas på att vi fixar en tjejmiddag till veckan. Skulle vara jäkligt kul. Svårt att hitta en dag som passar alla bara. Att det ska vara så svårt!? Hoppas på tisdag (?) Sen på fredag äre föräldramöte och kemiprov och sen äre åka hem med mamma och lov (Y) Skönt lr vaaad?! :D

Hoppas på att se "sleepless in Seattle" ikväll med tjejerna. Har inte sett filmen som tydligen är ngt av en klassiker så kan bli bra. Genren romantisk komedi brukar alltid funka iaf. Vet inte om den filmen är de men romantisk lär den ju vara iaf ...(?) Får se, hoppas alla haft en fin helg.  Ska höra hur det gått för min systrar i daladubbeln sen ! Ungdomarnas höjdpunkt!

/ JiLL

17 oktober



Äntligen är fysik provet över! Tror inte jag känt mig så orolig inför ett prov nån gång. Men jag gjorde mitt bästa så de får duga! :) Har packat klart, tror jag, och är snart på väg mot skidgymnasiet där rullskidor och stavar ska packas ihop innan samlingen klockan 2. Idag åker vi nämligen hela vägen till vålådalen (4mil). Där ska vi träffa 58 norrmän från meråkers skidgym. Har tidigare år inte lyckas konversera längre än nån mening men i år är kanske året då det vänder..? Första passet är rullskidor klassiskt då vi åker härifrån järpen upp mot vålådalen. Får se hur långt jag hinner.


Sista lektionen nästa fredag innebär kemi prov (igen), sen äre äntligen loov! Jag längtar.  No more fysik ;)
 I övrigt är jag glad, matteprovet gick bra och solen skiner och jag har precis pratat med pappa. Hoppas rullskidturen blir
trevlig och lägret likaså!



Lyckades fånga linnéa in action i ösund i helgen. Nära och ramla i ..?




Från de ena till de andra liksom...
Ha en bra helg!

// Jill

15 oktober

Hej,
Sitter i bibblan nu för att jag och becka ska (snart) plugg fysik! Starkt gjort av oss eftersom vi haft matte prov idag!! Gick helt ok tror jag. Känns desto sämre med fysiken. Dessutom funkade inte internet igår hemma hos mig. Jag blev less. Hade just tränat o sett desperate o inte vare hemma på hela dan o skulle slappa lite bara o sen funka de inte. Irriterande!
Känns tungt med skola/träning. Jag vill heem! Köra bil, slappa och ica maxi med syrran ;)

Igår fick jag hem ett paket (timrå). Sofie ringde o va alldeles exalterad, ett paket som det stod "färsk" på. Självklart skulle hon vara snäll o öppna de åt mig, jag fick också värsta förhoppningarna! Vad kunde detta vara tro ?! Grattis du har  vunnit en resa till spanien kanske ;) ?! Men det var från handelsbanken... "färsk vuxen" som dom så fint titulerade mig eftersom jag fyllt 18 år ;) Nu kunde jag uppleva mycket och få mycket minnen som jag ville spara....Alltså fick jag ett USB-minne! Inte lika bra som jag och sofie trodde men kul med oväntad present! (Y) ;)

Vädret är grått.

Dags att övergå till fysikens wonderfulla värld, oh I can't help myself! (citerat beckas mamma när hon lärt sig skicka ljud och animering i ett sms ;] )

It must have been love...



Pretty woman på tv:n! Roxette låten som är så fin! Sluttampen på filmen nu, tur det för jag är trött. För lat för att lägga mig! Illa. Imorrn är det sov morgon och sen skola och plugg som gäller! Bäst att sova och samla energi ;) Har haft en bra helg!

(S) God natt.

12 oktober


Söndag kväll. Usch vad jag inte gillar fysik. Sitter och kollar på Gossip Girl nu, mycket roligare söndagsunderhållning än fysik... Får plugga en annan dag istället. Idag har jag inte gjort mycket annat än att träna och gjort ingenting. Förstår inte hur tiden lyckas rinna iväg så fort utan att man gör något! Just nu sitter beckis och pluggar flitigt medan jag sitter i min nyommöblerade lägenhet på sängen :D

Har just fått reda på att jag ska få dagensnyheter 7dagar i veckan i 6 månader, har lite att läsa på morgonen nu skulle jag tippa! Finns det någon tjockare dagstidning än den? Tack till mamma och pappa för det! Saknar verkligen tidning på morgonen, me like!

Trots opeppad Jill idag vart träningspasset med Linnéa bra! De är skönt att bara snacka en massa och dessutom träna, 2 flugor i en smäll! ;) Hon är den stackare som tvingats lyssna på min körkortsglädje om och om igen! Lovar att jag ska lyssna på dig Linnéa när du tagit ditt med!

Det ska bli jävligt skönt när alla dessa prov är bortgjorda! Lovlovlovlov!!
(sn)

Morning sun..


10 grader och nästan sol ute. Skönt! Vaknade trött i morse. Skönt att få ligga och jäsa ett tag. Nu ska jag ut på ett rullskidpass. Är oerhört omotiverad så har tagit linnéa till min hjälp, dvs sällskap. Har ätit en stadig (läs stor) frukost och kommit fram till att kombinationen fil och müsli inte är bra för min mage.
     Senare väntar fysikplugg för hela slanten. Lika omotiverad där, o'yeah! Skulle vilja ha en sån där jäsar dag då man inte gör nånting! Hehe me like ;) Får ta det på lovet istället, som jag för övrigt längtar till som en galning!! Har inget planerat än dock men de kanske kommer...





Viva españa!

Avslutar med denna bild nu när jag ska ge mig ut i höstkylan ;]

Ha en bra dag!

God natt :]

Hej,
Eftersom jag uppskattar att läsa mina kompisars bloggar så tänkte jag nu bidra med några inlägg själv! För att berätta om denna lördag (söndag nu) så ställde jag väckaren på 9. klev upp då typ också! ( wei) Duscha och pluggade lite fysik innan jag gjorde mig i ordning för helgens stora händelse, Östersund! Ryktet om en kakbuffé utöver det vanliga hade äntligen nått oss bonntölpar i Järpen och jag, Linnéa och Emma begav oss in med hungriga magar! 
       Strax efter 12 var vi inne och efter att ha uträttat nödvändiga handlingar, post-it lappar för min del, så gick vi till Lime, ovanför dompan. Potatisgratäng och kyckling och sedan kakbuffén som nu finns i allas våra hjärtan ;)

Bjöds bland annat på hallonpaj, blåbärspaj, vaniljsås, kladdkaka, grädde, blåbärsmuffins, chokladmuffins, vanliga muffins, maränger, glass, wienerbröd, kanelbullar, mazariner, choklad/jordgubbssås, donuts, krämbulle, dammsugare, chokladboll, havrekakor, chokladpudding, citronfromage, cheesecake, skorpor och chokladpinnar 
+ fruktcoctail, ananas och vattenmelon!!

Gissa om vi var mätt efter? För en halvtimme sen åt jag igen! En återhämtning på ca 10 timmar ;) ! Men de var de värt! :]

När vi kom hem mätta och belåtna ( vilken tripp va, in til ö-sund för att äta o sen åka hem ;] ) så satte jag och linnéa oss och pluggade (Y) sedan kom emma och vi mixtrade och fixade lite med min så kallade "black book". Mycket nöjd med resultatet :D

I övrigt en chill kväll, är lagomt trött nu :)
Är nöjd med dagen, Tack för sällskapet tjejer :D

kakbuffén nedan ;)


  Första portionen ;)



God Natt!

// JiLL

Bloggis

Så nu har även jag skaffat blogg! Great. Ska försöka fixa och mixtra lite med sidan nu.
Tips är välkomna... :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0