twilight


What a wonderful weekend! Tänk va mkt det gör med en extra dag på helgen :D Midsommar blev inte så varmt men trevligt! Aldrig är små grodorna så bra som när man har kört utfallssteg innan! (Y)

På lördagen väntade en spännande dag, först en underbar sovmorgon och sedan frukost med vattenmelon  ;) Därefter började laddningen till vad som skullle kunna kallas familjen Johansson allra största sommarfajt :D Go-cart! Tyvärr var det midsommardagen och dom hade stängt (!) så någon hjälte kom på den briljanta idén att kolla om laserhallen var öppen. Var först lite orolig, var ju trots allt 5 år sedan jag var där, skulle jag vara lite ringrostig? Jag hade inget att frukta men det hade dock mina enemies! Som jag sköt och sprang ;) Syns rätt tydligt att jag körde james bond stilen också om man tittar på mina knän... Vann i överlägsen stil familjemästerskapet, det här kommer jag att leva på länge. ;) 13 000 till mig och 5000 till 2:an Niklas och resterande i snabbt nedåtgående skala ;) hahah nöjd lr what! Jag fick en fribiljett iaf, de var synd bara att den räckte 1 månad fram bara :P Därefter väntade den självklara höjdpunkten som jag sett ut, mjukglassbuffé på bite line! Behöver jag berätta att jag var in heaven?? Med resultatlista i ena handen och x antal mjukglassar med ännu fler olika toppings/strössel i den andra så kunde man ju inte vara annat än nöjd!

Därefter vart de snabbt bort till bion för att träffa Jullan och se änglar och demoner. It was nice och det var väldigt länge sen jag läste boken för kom inte ihåg ett skvatt! Filmen var i vilket fall sevärd och på vägen hem kom vi in på samtalämnet twilight. Denna film/bok som jag vagt hört talats om men inte tänkt nå mer på. Jullan liked it och när jag senare pratade med mamma visade sig att den fruktansvärt tråkiga bok som jag dömt ut direkt på omslaget som ann höll på att läsa då var första delen i denna serie....först high school musical och nu detta, what's happening!? ;)

Söndagen blev ännu en vattenmelon dag och solen kom fram, yeees.., la mig på studsmattan i hopp om att åtminstone skifta från likblek till blek (funkade inte) med twilight boken :P haha. Sen åkte vi till farmor o farfar o helgum :) vart inget dopp för mig meen hör och häpna så blötte sig både pappa o ann, :O I was in chock.
Iaf så gillade jag boken mkt, varför läsa en bok i flera veckor när man kan läsa den på nån dag......att de alltid ska vara allt lr inget jill hmmm. Har sett filmen nu också, I'm in love! Plötsligt verkar inte likblek vara så farligt ändå ;)

Idag vart en jobbig dag på jobbet, seegt men blir kortvecka även denna! Skönt :D Ser fram emot helgen och snälla låt solen skina!

/ J

eeeeh

Hehe, nu var de så länge sen jag skrev här att jag först inte kom på lösenordet....oops.

Min uppdatering är iaf att årets jobb är en klaaaaaaar förbättring sen ifjol, betydligt roligare! Jag och autocad börjar bli kompisar nu, bästisar nästa vecka ;)  Eon young heroes är i år igen, var så less ifjol så tänkte inte va med i år...åtminstone inte med en film. Men jag vart övertygad ändå...om vi får åka ner till malmö i år igen så kanske det kan va värt o ställa upp igen :P? men fan va drygt om ja måste ragga röster igen....njaeeeeee... we'll see.

I söndags såg jag high school musical med Ann, den var skööööönt, man blev väldigt glad och det behövdes ( det regnade heeela dagen verkligen) så nu är det 2 filmer kvar att se ;)

Imorrn är det midsommar, det blir alnö i år med. Ryktas om tältning så får se hur de blir. Verkar bli ett mastigt midsommarfirande iaf :P  Vid kusten ska det vara bra väder. (I hope)......Får hoppas Johan har det bra där uppe i vålådalen, själv, med sitt midsommar firande. Hoppas det regnar ................... ;)

Ikväll kom mamma o sofie hem från föllinge, jag och pappa gjorde i ordning värsta middan ;) tror de vart mkt imponerade ;)
Känner mig för övrigt i sjukt dålig form....ueeeeeeh!


För övrigt är det ciao italy och arrividerci suecia 19 augusti ;) Finally!

Glad midsommar! (Önskar sol i hela Sverige utom jämtland ...) (Får hoppas att alla lärare(läs 1 lärare) lyckas rätta alla prov så de får vara ledig nu när det är midsommar........................)


This feeling is like no other, I want you to knooooooooooooow ;)

/ :)

RSS 2.0