SOMMARLOV!

Jaaaa, äntligen!!
Gick runt och väntade på att klockan skulle bli 2 igår så man kunde börja skriva tentan, var 25 grader varmt och hade shorts och linne och de va asvarmt! Som tur var dämpades min nervositet av mina korridorskompisar som alltid lättar på stämningen, skönt tyckte jag. Fixade tentan gjorde jag också!!! NICE! Idag väntar packning, en springtur och sen avslutningsfest med de som är kvar i klassen! Hoppas det blir lika fint ikväll, skulle vara kanon kul!
Nu har jag alltså avslutat 1 år i Linköping. Tiden går fort och jag är väldigt nöjd med skolan, staden, klassen och min korridor! Sommaren kommer också bli väldigt rolig tror jag, först väntar alanya och sen ska jag jobba nästan hela sommaren, men tänkte klämma in lite vattenskidor i stugan däremellan, 5-dagars i Mohed såklart, gatufesten, och så lite till. :) Sen ska jag och Linda anmäla oss till Dublin halvmarathon som går den 17 september tänkte vi, så vi får lite sporring till träning samt en mysig semester! Ska bli riktigt roligt, ska se till så resan blir bokad nu bara!
GRATTIS TILL STUDENTEN ELIN OCH LINNEA :)
Önskar jag kune vart med,
Puss på er!
Här är en bild från akademiska rodden där våran korridor hade ett lag, riktigt kul! 8 av 24 lag vart vi tillslut, nästa år siktar vi högre ;)
Lite frukost på de här så :)
/J

RSS 2.0