grym helg


våra skrikisar...40 års jubileum va de också =)












OCH VI VANN :D tyvärr fick ja inte va med o dra, men vad gjorde när vi vann :D fick ju ta segerdopp också ;) de va kallt och lerigt men sjukt härlig lagkänsla när alla hoppade i :D

Idag är ja dock helt slut! men vilken helg! Har hunnit med massor, började i fredags kl. 3 med fredagspub, efter det overallsinvigning (alias lekar där man skitar ner den) och sen en fulsittning, och de va nånting utöver de vanliga! Vi vart varnade av coacherna att äta snabbt, och snabbt va de som gällde! Matkrig över hela salen, öl och cider sprutade överallt, alla stod på stolar och bord, skrek sina hejaramsor och de va helt galet! hela sittningen tog väl typ en halvtimme :P därefter 'mellanfest' och sedan kravall, vart dock relativt tidigt och var hemma 1, vilket var skönt då väckarn ringde kvart i 7 dan efter, och kvart i 8 var de dags för frukostbuff'e för alla draglagen, sjukt härlig stämning! Många var utklädda, alltid kul och se, syntes vilka som var seriösa iaf, vi och maskinarna ;) därefter vart vi utskjutsade till borggården och 11 var det parad bort till tinnerbäcken där tävlingen utspelade sig! Spännande va de och ja va riktigt nervös där ett tag :) men vi tvinga maskinisterna bada näck i tinnerbäcken så vi lyckades ;) efter de va de segerdopp och segervrål och segerbastu! Från bastun svidade vi om till finkläder för finsittningen. Fördrink och sedan finsittning, en helt annan sittning än fredagens :P supertrevligt och kanonstämning :)) Pris delades ut, både för utklädnad och bästa draglag (I-sektionen ;) )  Därefter mellanfest och sedan tillbaks till kravallen där oscar linnros spelade (från och med du) kunde ju bara den enda låten men de va kul! segerstämning är den bästa :D Dom stängde 3 och var hemma vid halv 4. Nöjd och glad över att få sova efter 2 roliga dagar.

Idag har jag mestadels sovit och inte gjort nånting...skulle behöva plugga MKT! Har dugga på lör, så denna vecka ska ja se till att försöka hålla mig frisk och ösa matte. Men ja börjar imorrn...:)

/J

sunday morning


Livet är så mkt roligare när man är frisk! Denna helg har pappa varit här, fre-lör! Vi har sprungit, åkt rullskidor, handlat mat och ätit mat ;) trevligt! Älskar härliga soliga höstdagar, blir man på bra humör av! Igår var de dragträning också, måste tagga till den här veckan om jag ska bli uttagen på lördag! Ska bli skitkul oavsett :) (www.draget.nu) På kvällen hade vi myskväll med några av tjejerna från klassen, trevligt :)
Denna vecka blir dock väldigt hektisk (ovanligt) skola 08-17.00 dragträning 17.45 mån, tis, ons och tors fika med draglaget. Fredag skola halva dan typ för sen är de fredags pub 15.00 och sen sittning för alla draglag och sedan kravall för att sedan lördag 08.00 vara redo för att "tvinga maskinister bada näck i tinnerbäcken!" ;) söndag ska jag sova och ta igen mig och sedan är de hårdplugg inför duggan den 25:e.
Idag bör jag dock plugga en hel del, vet bara inte vart jag ska börja...ekonomi eller matte ? trigonometri lr bidragskalkyl? hard choice;)


Från münchen hoben då de flesta stod och köade för att få de eftertraktade ölglasen (1 liter) med sig hem, utom jag och några till som åt tårta istället ;) (fyllde ju 20)


3 av tjejerna i klassen =)
 

och linda och jullan..., igår såg jag deras lägenhet för 1:a gången också, tjusig och perfekt storlek!

Har varit på möte för LiTHe Vilse också, verkar skitkul! Dessutom är de samling för träning 25m från mig ;) skönt...! Ska börja vara med nästa vecka, då de kan bli lite tajt den här veckan o hinna :P


saturday night


Så är håret fixat och sminket på för.....x gången senaste veckorna! när man inte längre kan räkna hur många gånger man varit ute senaste veckan har man varit ute för mkt :) efter en halv dag i sängen igår (feber) så känner ja mig piggare idag.., stod dock över träning och bastu med draglaget och laddar för sittning(tror jag?) om 40 min nu! har städat och handlat idag..skulle tvätta också men maskinerna var upptagna när jag kom dit. Kanske bäst att gå dit i natt när jag kommer hem, garanterat lediga då ;) imorrn ska jag öppna ekonomi boken, känner mig som sagt rätt efter bara för att många har en del förkunskaper redan, men det brukar ordna sig. Ska se till att bli frisk också...vilket är lättare sagt än gjort med det tempot som är här :P förhoppningsvis (?) lugnar det ner sig efter tisdag då de är kalasmottagning som ja fattat är de sista av nollningen.  För tillfället lever jag iaf ;) ska snart cykla iväg!


(detta är de skrämmande cm jag berättat om :P)

kolla vilken fin tavla :)


RSS 2.0