Dan före dan före dan :)

God kväll,

Idag har jag laddat rejält med vatten, mat och marängsvisch ;) mätt och belåten. Imorrn 08.00 går tåget (bilen) mot Mora för att käka lunch och 'fixa lite' och sedan vidare mot slutstation Sälen. Hoppas jag kan sova mellan Mora-Sälen, kmr bara tycka det känns oändligt långt annars! Vill att de ska bli söndag nu så jag får det gjort! Pappa är ute och vallar åt mig och honom nu (Y) och jag ska gå och lägga mig, undrar om jag glömt något :S ? ¨

Till rebecka så skickar jag mina rapporter så får du skicka in dom imorrn =)

Ann har lånat en gåt bok. Hon har alltså spenderar hela dan idag med att ställa gåtor... Som snäll storasyster så ställer man upp och gissar och gissar och gissar och står ut med att hon skrattar och tkr det är askul när jag har fel... ;o :) Ja ibland är jag ju för snäll! Man kan alltså numera kalla mig för 'gåtkungen'!

Håll tummarna för mig på söndag! So long :)


Män som hatar kvinnor...


Ja nog finns de sannerligen män som hatar kvinnor.

Make up kursen var bra, de är väldans synd bara att jag lider av sådan fruktansvärd beslutsångest när de gäller att välja grejor bara! Men kul var det och nöjd och nysminkad gick jag sedan för att träffa sofie och gå och käka. Det vart tusen och en natt och det var super! Tyvärr så var vi där en timme innan förhandsvisningen och de tog typ 35 minuter innan vi fick maten så vi fick äta ganska fort. Vart väldigt mätt och det var väldigt gott :) Sen drog vi oss bort till bion där vi fick köa lite innan vi kom in. Väl inne började dreglet rinna på oss då vi såg dom gigantiska popcorn"lådorna" och antalet påsar med godis. Only for us! Nöjda och glada tog vi dem gigantiska popcornen och godisarna och ramlösa! Sen fick vi "stå ut" med ett litet ekonomisnack om lågkonjukturen och om hur man ska spara, det var ju trots allt swedbank som bjudit oss ;)

Till filmen: Den var såklart bra  =) lisbeth och blomkvist tyckte jag ändå passade bra i rollerna och tyckte dom tagit med de viktigaste från boken. Dock vet ja inte vad man tkr om den om man inte läst innan. Kändes som man hade massa mer bakgrundsinfo om boken som inte visades på filmen men som man ändå visste. Våldtäktsscenen var vidrig och jag är nu ännu räddare när jag går ut själv. Anledningen till att man alltid är beredd på att springa.., huga!
Klart sevärd var den iaf och det känns som att alla borde gå och se den :)

Efter var både jag och Sofie fullproppad (som sagt gratis är gott) och sen gick vi tillbaka till bilen (en välbehövlig promenad). Men huga va hemskt de var och köra hem. Frös precis framför mina ögon på rutan så såg ju ingenting! De var läskigt, tacka vet jag på sommaren då man slipper skrapa rutorna och skotta snö ;) Sen roade jag mig resten av kvällen att hjälpa pappa att mäta spannet och diskutera utgången i gårdagens och dagens stafett. Vi hade en klockren taktik för oss men nu läste jag att Anders gått och blivit SJUK! FAN! Så där sprack våran plan eftersom Anders hade en viktig roll i den. Den slutade i guld iaf..., våran plan alltså. Känns som att hotellet dom bor på inte kan vara världens bästa om alla fått magsjuka i princip! Efter våran segerplan diskuterade vi vasaloppet...ska packa idag för imorrn bitti går färden mot Mora...lr sälen egentligen ;) Det blir jag, Björn och pappa i ena bilen och Tomas och Cissi i andra :) Tyvärr har vi ingen chaufför så vi måste åka och hämta bilen i sälen efter loppet :S Som tur är så kommer ju inte jag vara i mål först så jag slipper ju den resan...men iaf :P

Igår fick Sverige brons iaf, det var sjukt kul och hur Tyskland hämtade sig efter att gått sig stum i den där backen fattar jag fortfarande inte, väldigt starkt! Tkr synd om Marthe, kändes som hon kämpa o kämpa där in på upploppet men de tog som inget bara!

Har läst om ett program i luleå nu på morgonen, ja de verkar ju också väldigt bra. Hur kommer det sig att alla verkar bra och att jag aldrig kommer kunna bestämma mig :S Ibland är det kanske tur att jag går 4 år (ibland).

Nu väntar packning, skid-vm och möjligen lite städning.....
/ J

Home sweet home :)


Så är jag hemma och ledig från skolan i inte mindre än drygt 2 veckor! Ja ibland kan man få känna sig ganska nöjd :) Idag väntar make up kursen klockan 3 och innan dess ska damstafetten också hinnas med =) Sen har jag ett problem (!) Ikväll är det förhandsvisning till "män som hatar kvinnor" här i Sundsvall. Vem har nu fått chansen och gå eftersom pappa inte kunde, jo jag! Tyvärr så gick träningen igår inte så bra. Mådde illa och var yr = jag är orolig. Så tänk om jag skulle bli sjuk. Jag skulle ångra mig mkt. Samtidigt så kan man ju inte bara vara inne och vara rädd för allt = no life. + att jag vill se filmen och gratis är gott ;) jaoo, gratis popcorn får väl avgöra saken ;) Bio tonight med syster ;D

Jag börjar mer och mer bli allvarligt orolig för min kära nv-klass. Eller är det normalt att fråga under ett prov om hur man ska göra på varenda fråga? + Att provet gjorde nu på måndag och sen är det en som frågar nästa lektion (igår, 2 dagar senare) när nästa prov ska vara!?! Det värsta är att dom alltid gör så, likadant som dom ville flytta fram provet 2 veckor och sen när vi längdare avstyrde det så det endast blev framföyttat 1 vecka så slutar det ändå med att dom skjuter fram provet till den veckan de skulle vara från början! Ja, som sagt jag börjar bli orolig för deras hälsa!

Förövrigt måste jag tillägna ett stort tack till Elin som igår hjälpte mig med mitt as till väska + höll mig sällskap hela vägen hem genom sms! Ibland är ju gratis sms det bästa som finns! Hoppas mötet gick bra idag, väntar spänt på resultatet :) ;)

- till att jag sett fram emot mammas mat nu! Och vem står inte på station och väntar på mig eller egentligen väntar hon på sitt tåg till gbg :O Så hon befinner sig på västkusten nu. Jag fruktar för vita bönor i tomatsås :S

Det snöar jätte mycket här hemma. Hoppas det inte snöar på söndag (som prognoserna visar). Nu vill jag de ska vara söndag! Ska ta tag och skriva klart labbrapporterna från i tisdags nu.

/ Jill

Tisdag


Oh my gaaaad..! hahaha ;) Sitter och kollar på "den rätte för Rosing". I am speechless! Det bästa (värsta?) är när en kille som ser helt blåst och allmänt korkad ut säger "jamen Rosing hon verkar vara en bra och smart tjej". Ja nog är jag imponerad minsann. Fördomarna flödar...! Nu kommer en 19 årig kille in också.., och nu en kille som är 21 år som har vart med en 50-åring. I'm impressed som sagt!

Idag har ju som sagt min fysikdag varit. Gick mycket bättre än förväntat, det var inte alls lika svårt som väntat och jag och Becka glänste ;) Utan Chrille dessutom, woho ;) Vi hann se skidorna också, tog en 'paus' ;) Vart väl lite sisådär. Var hemskt att se intervjun med Emil och Marcus. Dessutom varför intervjuar de dom mellan heaten!? Väldigt dumt!

Har drabbats av sjuknerver nu. Skulle träna ikväll men känns som att jag drabbats av "kanske kmr bli sjuk för att jag inte får bli sjuk fastän jag inte är det". Ska testa imorrn istället för sjuk är något jag inte kommer bli ! =) Peppad till söndag. Ikväll har jag packat lite smått inför imorrn kväll då jag tänkte åka hem. Det kmr bli hemskt. Ska ju vara borta i 2.5 vecka och min väska väger alldeles, alldeles för mkt. Vet faktiskt inte hur jag ska ta mig hem :S Ett senare problem...

Blir att byta till mästarnas mästare nu.., "först vill jag säga att du ser sjukt snygg ut" (citat 21-åringen) Jag står inte ut! ;)

/J

Monday...



Show must go oooon, ohohoh ;) Singstar som återupptagits igen.. Behöver nog öva lite innan jag är i form igen! ;)

Dagen gick seegt, men biologin gick bra och det är skönt att vara klar. Bara att gruva sig inför morgondagens NV-dag. Fysik hela dagen med laborationer...verkligen inte min starka sida. Blir till att försöka överleva så gott det går..! Dessutom så är de ju VM-sprint imorrn klockan 1 = Jag kommer lulla omkring med formelboken istället för att sitta klistrad framför tv:n = inte så nice!

Dagens händelse är iaf att coop har möblerat om framför godisdisken....+ deras nyuppsatta skyltar "OBS! sitt ej på frysdisken". Ja, man kan ju undra varför det är nödvändigt med en sån skylt ... ;) Detta leder då till att dagens fråga är om det räknas om man lutar och "halvsitter" på frysen lr om det också är förbjudet.....Hmmm! Dagens andra fråga är vart ska all längdare nu hänga? Tidigare så äre ju häng på coops frysdiskar i minimum 30 minuter! ;S  Börjar bli desperat, förslag ngn?! ;)

Ögonlocken hängde hos chrille men eftersom magen kurrade gjorde jag kvällsfika= jag är pigg igen! Ja som vanligt så har man ju lyckas! Kan ju inte vara annat än glad :)

Puss och godnatt på alla, speciellt ni blivande sångstjärnor ;)

Måndag morgon =)


Idag väntar en dag med, matte, fysik, biologiredovisning och matte igen..Dom andra har fysikprov idag så jag kanske hinner göra lite biologi istället.. :) Sov inge bra inatt så jag är trött, fått ont i ena sidan av nacken igen :S De blir en sjal idag och sen får jag hoppas att det försvinner! So long..,

Är med i en tävling! http://makeupartisten.blogg.se/2009/february/veckans-blogg-tavling.html 
Där kan man gå in och rösta ;)

Haha ;) Ny vecka nya möjligheter! De enda jag ser på tv:n är att dom snackar om vasaloppet! Korsordsbilden i DN är till och med en massa vasaåkare ;) Svårt och tro att jag ska vara med! Känner mig iaf laddad :D Nu är det telefonintevju med Anders på 1:an. Han är så bra :D Så glaaad för honom! Nu lär jag skynda mig lite så jag slipper 'ringklockeringningen' från Julia :P

/J


Söndag kväll


För att Anders Södergren är så jävla bra :D He made my day! Sjukt kul och verkligen sjukt värd detta, kan man vara annat än glad?! yesyesyesyesyes!! Äntligen! osv osv osv ;) Dessutom äger ruggat haha ;D Dessutom fick ju Helena ännu en medalj, grym lr? :)

Har haft en sjuk soft helg, yeay, me like ;) I morse åkte jag skidor, träffade på Emma precis när jag skulle ge mig ut så det vart sällskap i 1.5 timme innan jag fortsatte en till timme :) Det var bra, skönt med sällskap! Var klar 12.56 så de vart skynda sig hem o kolla på skidorna. 2 timmar senare vart de duschen ;) Haha!

Kollar på gossip girl på tv:n nu. Min nya favorit reklam är när de är nån kille (gubbe) som sitter i badkaret med nå dockor lr monsterdockor lr liknande och sjunger! Helt fantastico! Mitt absoluta hatprogram är dock "family guy" Kan de seriöst bli sämre?!? Förstår inte hur det kan vara så populärt...Har förstått att det är mångas favoritprogram här uppe ;S weird... ;)

Denna vecka ska jag ladda för vasan. Tänkte åka hem på onsdag kväll, hehe ;) De andra åker ju ner till Mora redan på torsdag för att åka stafettvasan =) men eftersom mitt boende sökande inte var super bra så åker jag hem och åker ner med pappsi på fredag lr lördag! =)



Är jag sådär pigg när jag kmr (förhoppningsvis) dit på söndag har jag gjort de bra ;) Kortet från prao höst i Mora 2005....lr vare så länge sen :S jo de va de nog faktiskt.. wooosh! ;]

Nu är det trailer för rosings nya man lr liknande....O I can't help myself! "den rätte för Rosing" hette det ;) Nya kvällsunderhållningen I can tell.., vem vill inte se mer av henne !?!?!?!?! ;D

Kom på en grej jag o Julia kom ihåg idag.. Jullan av nån anledning börja säga vid maten "jobba jobba sascha" (våran ryske elev). Tyvärr betydde 'jobba' desamma som 'knulla' på ryska. Vi kunde bara hoppas att han inte hörde ( han satt bredvid henne med öronproppar i) Gott skratt fick vi åt minnet iaf ;)

Sekapes när de gäller svara på sms, sorry sis ;) (Det var väldigt typiskt iaf, haha, lite kul när jag läste de dock ;) )

Hoppas på en trevlig vecka där mina muntliga färdigheter genom ett mirakel förändras till det bättre i natt ;)


// J


Skidgymnasiets...




Skvallerbytta: Johanna ;) ("Det var inte bara jag som kasta ägg" & "Det var inte jag som förstörde Linus bil, det var Ida!" talar sitt eget språk)
Värsta högtalare: Bröderna Persson på delad plats. (När dem är på G skakar P2)
Mest allmänbildade: Mangen!
Fotogeni: Sebbe ( I hård konkurrens med Becka, körkortet som avgjorde.....)
"Jag kan inte träffa mina föräldrar för jag måste lyssna på musik": Jakob ;)
'Kommenterare' : Rasse.. ;]
Carolina Klüft : Julia!! =)
Sprinter: Simon (med 100% vinster så var detta ganska klart ;] )
Grannar: Nilssons :D
Mest 'stalkerutsatta': Elin!!
Nya kärlekspar: Efter vissa tips från alpin Lina så går ryktena varma..Nu väntar vi alla på att få höra det officiellt ;)
Ögonfransar: Idas.. =)
Kladdkakebakare: Linus, Johan, Daniel, Arvid och Chrille ( I hård konkurrens från tjejerna men med en 10 satser kaka så drog dem de längsta strået ;D )
Slarver: Arvid (på grund av hans slarviga kosttillskottsintag...:O =))
Köttare : Jennie ;)
Fysiker: Chrille P (på en helt egen nivå)
USM medalj: Emma G ! (stort grattis)
Pärla: Linus bil, alias "pärlan" :)
 08 : Kan ju som inte gå till nån annan än Evelina ;]
Fotograf: Går till Johan efter hans kort på Fredrik Persson i Kina ;)
Bild: Går till fotogeniets körkortbild =)
Bråkstakare: Johanna och Ida (Efter deras 'fight' med Matteläraren ;) )
Fjäderplockare: Becka och Linnéa på delad plats ;)
Godislöfte: Håller Louise ;)

Enväldig och en högst sann lista av mig!  ;) 
   Nu hoppas vi på svenskarna :D

/Jill


Facebook fucked up my social life..,

Lr hur var det beckis? Nu kan de ju hända att de är mafia wars som är den egentliga boven men ;) Det jag egentligen ville var att kommentera annonserna på sidan ! Dom är ju helt enkelt underbara! Till exempel så kunde jag :

1. Få reda på när min dödsdag är! Jippi!!
2. Få reda på vem jag är kär i! Mkt intressant!
3. Få större bröst utan kirurgi (Y)
4. Vinna 2 kg godis! Endast genom att svara på några frågor!!
5. Är jag med i en spännande tävling så kan jag vinna ETT års förbrukning av antingen mc donalds hamburgare och/eller Coca cola (L)
6. Gå ner i vikt med oprah!! Asbra, man får testa i hela 1 månad för endast 0 kr! Vilket klipp, vilket klipp..!
7. GRATIS DRÖMCRUISE! Enda jag behöver gör är att delta i en undersökning, Kanon (Y)
8. Gå ner i vikt superenkelt! Med den "nya generationens bantningspiller! Dessutom är dom helt gratis! Jag är imponerad, dom måste ju verkligen vara bra!
9. Dålig andedräkt? Gratis! Ja vem vill inte få gratis dålig andedräkt...?!
10. Om jag ska på fest ikväll så kan jag köpa Mode, skor, smycken och klockor...Oj, de måste verkligen ha snabb leverans!
11. Om jag dessutom skulle gå och bli tunnhårig så kan jag prova "toppik" som ger mig tjockare hår på endast 1 minut! Kan de bli bättre?!

En nyttig annons jag hittade var dock busring.se "blås skiten ur polarna", kan ju faktiskt vara ganska kul.  Fast ska jag vara ärlig så gör man de nog bäst själv.....

Ja som sagt mkt nyttigt hittar man minsann på facebook! Snart kmr ni att få se en Jill med antingen:
1. Snygg klänning, stora bröst och dålig andedräkt.
2. 2 kg godis i magen och på toppen av det gratis bantningspiller.
3. Mkt tjockt hår ute på cruising, allt för att leva "la vida loca"  varje dag innan min dödsdag.
4. Nykär med en cola, burgare och en idolbild av Oprah i handen.

Vad ska jag satsa på?!



För övrigt så måste jag tyvärr meddela att dagens personliga meddelande än en gång är lite för personligt just nu!

Idag gjorde jag jättegod mat, "chicken tikka" med broccoli, solroskärnor och quinoa! Stooooor hit! Så nu är jag mätt. Undrar om jag ska vara med nån nu, eller sitta kvar framför facebook.... Klurigt... ;)

Puss
/J

Tuff dag..

Jamen huga, vilken tuff dag jag har just nu och framför mig! Började med att jag blev väckt vid 8 (!!!!!!!!) och fick en chock när jag kolla upp på planschen i taket mitt ;) sen 9.15 började skidskytte masstart herrar, sen en paus innan de nu är stafett för damerna! Sen är de skiathlon för hanna brodin och kalla klockan 1, ja minsann många mil som kommer vara avklarade innan den här dagen är slut!

Igår var jag sjuukt trött! Associal som fan också ;) Tillbringade kvällen hemma med en mango :) och en kort sväng till evelina som helgen till ära har lägenheten för sig själv! Jullan är ju på självaste världscupen!! Wiiie, good luck till henne idag (Y)

Börjar bli lite stressad över min biologiuppgift... är ju klar men fattar ju inte vad jag ska snacka om :S Tacka vet jag uppsatser! En till sorg är att jag och becka och linnéa gått från hopp till förtvivlan och nu sörjer vi. Anledningen är våran hr-elev, stackars henne. Dramat fortsätter...

Igår sörjde jag på riktigt också, Jävlar att Sverige aldrig väljer ruggat! Tkr åtminstone att halva laget skulle åkt med ruggat... Dessutom fattar jag inte hur fan ledarna missade att säga till Johan o Anders att om skulle byta skidor. Alla såg ju att dom hade kassa skidor. Fan. Det värsta var att efter att niklas (jonsson) sa i början att svenskarna åkte på valla och finnarna valt ruggat förstod jag att de var kört... Sen gick jag till Chrille o Linus för o säga att dom kunde stänga av tv:n. Det gjorde dom inte så vi fick genomlida sändningen. Jäkligt tråkigt iaf speciellt när de 3 åkte så himla bra trots skidorna! Aja..,(försöker förtränga minnet igen) idag ska jag heja på kalla och hanna. Koooooolt med Hanna =)

Idag är det 8 dagar till min vasaloppsstart. Hehehe, känner mig inte på topp direkt men ;) På mafia wars ligger jag däremot på topp! Idag är jag på level 33, jag är bäst! ;] Igår gick Linnéa med också, kanske ska bjuda in Måns också...?!


Bilden på dessa sköningar är från åre när vi var där på rix festivalen! Kylan håller fortfarande i sig, äre typ 3 veckor nu de varit runt -15-20 grader. Idag äre dock runt -2 bara, värme bölja på G ?

Igår när jag och Linnéa gick på ICA fick jag en nära-döden upplevelse! Helt plötsligt säger nån "- Hej Jill!"Jag vänder mig om, chockad, och vem står inte där om min fysik lärare!! Jag började skaka och darra. Haha...kanske inte så illa men vart väldigt överraskad iaf ;)


Nu börjar krafterna sina, bäst att lägga sig i sängen igen och hämta energi inför 3:e sträckan som börjar strax ;)

Optimist for life


Eftersom jag precis sett mina kära vänners "positiva lista" och jag är på ett så positivt humör så måste jag helt enkelt fylla på!  ;)  www.kastemyr.blogg.se

  • Optimister lever i snitt 7.5 år längre
  • Marängsvisch är väldigt gott
  • Om knappt 1.5 vecka är det sportlov
  • Jag får DN varje morgon
  • Helena Jonsson vann VM-guld!
  • Jag och mitt körkort firar 6 månader den 1:a mars! (Y)
  • Mitt fysikprov gick bra
  • Mitt biologiarbete är faktiskt ganska intressant
  • Mamma ska hjälpa mig med sina mirakelgrejer på lovet
  • Pappa ska hjälpa mig med excel för mitt projektarbete på lovet
  • Jag ska bannlysa vita bönor i tomatsås på lovet (positivt ? hehe )
  • Män som hatar kvinnor har premiär nästa vecka = jag ska se på lovet
  • Jag är på level 28 på mafia wars
  • Jag har alltid gratis sms
  • Ska börja jobba på min "plansch" snart ;)
  • Att jag fick möjligheten att åka till Kina
  • Det faktum att jag gör en positiv lista
  •  Puss på alla ;)

    + Att våran favorit hr elev har börjat med drama of her life på facebook ;) Mkt underhållande att läsa!

Dags för sängen nu tror jag =)


 


helvetesdagen

 är över :D hehe var väl ungefär som jag hade tänkt mig. Åre kvart i 8 (!) en trött Jill som masade sig upp kvart över 7 i morse! Fick ungefär den respons jag väntat mig...ska göra ännu ett astma test.... lesssssss!! Lät ju inte som att alf kunde hjälpa mig, nehe!? okej!? Han var inte min kompis idag, känns inte som han lyssnade!  klockan 12 var vi tillbaka, ni kan ju gissa väntetiderna... På slutet gick de dock bra ändå eftersom vi kunde kolla på skidskytte VM =)

Sen vart de lunch, chili con carne (sofie ;) ) Var gott iaf. Sen vart jag nervös. Fruktade fysikprovet som väntade...satte mig i bibblan en stund o gick sen tillbaka till maten och åt några mackor ;) kändes genast mkt bättre...kanske. Provet gick iaf bra och det känns verkligen superduper skönt!! Jag behövde det!  Dessutom fick jag sitta själv = inga nv:are som frågar om frågorna på provet stup i kvarten ;) stort + ! Sen vart de en 'lång' väntan på att chrille skulle komma så vi kunde jämföra svar ;)

Middag sen och sedan skulle jag ut o snurra 2 timmar på vårat 5km elljusspår. Peppad till 100 ;) Körde en ny taktik iaf. Hög musik och sen kollade jag inte på klockan på väldigt länge. När jag väl kollade hade det gått 1.50, väldigt bra tips alltså eftersom de bara var 10 min kvar :D Dessutom slapp jag åka i 1 dm lössnö så jättelänge. Pecka kom efter 1.5 varv och pista nya spår, big difference!

Nu sitter jag här, mätt i magen och nöjd efter att ha dagen avklarad!


Tänkte berätta om förra söndagen då jag skulle klippa min lugg. Första klippet och wooooops, mina ögonfransar!! bra Jill bra, var därefter mkt noga med att se till att inte klippa fransarna igen (dom som var kvar ;] ) Jag vart riktigt imponerad över mig själv.., kanske är tur jag ändrade mig i yrkesväg från frisör tidigt här i livet! Som tur är så syns inte mina saknade ögonfransar så mkt (Y)

Förövrigt så har jag hemlighetshållt en grej sen i lördags... Jag och Linnéa vart ju nyförälskade! (Elin hade redan tillräckligt med förälskningar). Måns heter han iaf.  Oturligt nog har vi stor konkurrens från a-teens Marie. Attans..,

I söndags fick jag och Mangen äran att åka med Linus och pärlan upp till Järpen! Väldigt praktiskt. En rolig grej var dock att efter vi träffats på ica i matfors så hann vi inom 5 minuter med att först åka vilse och sedan när vi skulle ut på vägen mot E14 så svängde vägen men tyvärr inte bilen. Resultatet var att vi satt fast i snödrivan på fel sida av vägen. Till råga på detta åkte en polisbil förbi och man såg verkligen hur 2 ansikten kollade på oss ;)  Vi kom iaf loss efter ihärdigt puttande av mig och mangen och sedan gick resan som smort ! :)

Imorrn bitti väntar intervaller och sedan biologi plugg. Endast 1.5 vcka kvar nu till Vasan, puuh!

Kom på en bra grej som föreläsaren tog upp i lördags;

 (talang+kunskap) x attityd = ...

Om man till exempel hade 4 i talang och kunskap men en halvtaskig attityd, 2 så blir reultatet av detta 16. Om man däremot endast hade 3 i talang och kunskap men en bra attityd, 5, så blir alltså detta 30. Med rätt attityd så kan man alltså lära sig det någon annan haft i "försprång" i form av talang och begåvning och därmed utvecklas och komma längre än den med dålig motivation och attityd till jobbet eller vad man nu relaterar till. Värt att tänka på!

...Med dessa kloka ord säger jag tack för ikväll ;)

/J

alla -v- dag



Nån som är trött ?! (räcker upp en hand) En full dag har det vare idag, är glad för att jag har en lugn kväll framför mig. Klev upp 07.20 i morse...Det kändes i mina ögon efter 2 dar av sovmornar! Käkade frukost och sen drog jag och pappa till njurunda för att avnjuta 4 mil i solskenet :P Första halvan gick mindre bra för mig dock. Alla, verkligen alla stakade ifrån mig :S andra halvan gick bättre iaf men var rejält slut när jag gick i mål på en tid under all kritik :S Blir nog ingen uppseedning för mig iaf :P 4:e led får duga bra :) Sen var det korv, banan och plopp/kexchoklad efter mål. Välbehövligt eftersom jag efter det åkte raka vägen till en kurs om mental hälsa/träning som hölls av Göran Andersson, Tror han för närvarande var förbundskapten för Norges orienteringslandslag men han hade även varit det för Sverige och Storbritannien. Bortsett från att jag var trött och sjuuukt kissnödig så var föreläsningen bra! "if you dream it, you can do it"

Sen var de 'kamratmiddag'. Pastabuffé, välbehövligt vill jag lova!! =) Gott var det iaf och efter det åkte jag hem där jag nu sitter framför dtaron helt mörbultad :P Vettefan hur jag ska orka 9.5 km skido imorrn. Kan knappt stå på benen nu. Hugaligen. Ingen njutning imorrn inte :P  Snart kmr Ann hem från kalas då ska vi äta alla hjärtans dag tårta som hon snackat om huur länge som helst :P "blablabla alla firar alla hjärtans dag med presenter o grejer, alla utom vi ! buhu!" :)
Skippade filmkväll med orienterarna också. Kände att mitt sällskap skulle sluta vid play knappen och låta zzzzZ resten av kvällen :P

En fin lördag, dock inte med så mkt hjärtan i ;)

/ Jill

Tisdag kväll


Det är ingen idé och prata med dom som ändå inte förstår nåt!
Ibland kan man undra hur många ärthjärnor de faktiskt finns egentligen.., bara här finns de ju massor!! (Y)

Ikväll har jag varit på kvällsstyrka, det gick tungt, så tungt. Trodde jag skulle blivit lite starkare sen sist men njae :S. Stakintervaller imorrn igen, förmodligen lite lättare än senast :P Åkte intervaller runt 2.5 i söndags och fick som jag befarade spåra varje jäkla varv! Avslutade sedan passet med Linnéa.

Igår mådde jag dåligt över fysiken. Gör de fortfarande men inte lika mycket. Började om på kapitlet idag :P Ska plugga när jag kmr hem. Är lite besviken för alla makeup kurs tider var ju slut :( nu hinner jag inte få min extra present. Buhu :S

På lördag ska jag och pappa åka Njurunda runt. 4 mil! Sen sa jag att jag skulle gå på nån föreläsning klockan 3.. De blir en tuff dag. Skido-SM gick ju tydligen i Sundsvall i helgen, funderar om jag kanske ska åka på söndag! Ska kolla upp de... Får hoppas de går lite bättre än ifjol, då jag bröt av skidan på väg till 1:a kontrollen. Ska tilläggas att jag ändå tog mig imål, ihärdigt stakande på en skida ;)

Från förra veckans att göra så gjorde jag nog nästan allt tror jag...dock för lite fysik och hittade inte loggboken (okej jag letade inte) men i övrigt så vart de ganska mkt gjort ;)

Nu ska jag ta tag och tvätta ;S god kväll :)

Söndag morgon


Sovmorgon idag till 11. Sköönt =) Har dock ingen motivation till att träna idag :( gick trögt som fasen med nysnö i spåret igår o idag är de fortfarande -15 och de snöar fortfarande! Illa :p

Igår så åkte jag som sagt först skidor. Var duktig och klev upp 9 :) sen klockan 2 åkte jag och becka och resten av järpen in till åre för att se rix fm festival. Har aldrig sett så mkt oflk i en buss! De i mittgången fick trängas för att rymmas (becka och jag klev på först som tur var). Väl framme gick vi till kicks och sen holiday för att möta upp linnéa och elin, som åkt in tidigare för atrt shoppa.Vi "fixade lite" och sen gick vi till torget. Det var kallt, över 15 minus!

När vi står där mitt i klungan dyker helt plötsligt världens kille upp! Han är lång som satan och ställer sig bakom Elin (som då är ungefär ½ av hans längd. Sen står han där helt själv med oss järpengänget. Kan tilläggas att han var 40+ och de såg ut som han hade extra tänder framför framtänderna liksom. Som att dom hakade upp sig när han log :P Så där stod alla i publiken fastfrusna utom jag, becka, elin och linnéa och den här killen som hoppade för glatta livet!  Haha. näe, ni skulle sett honom. Sen när ha klappade händerna i luften så tog han verkligen i och eftersom han hade enorma armar så slog han till elin flertalet gånger. De var en fara att vara i närheten av honom. Sen när de var utlottning o dom sa vinnaren är..-Lars blabla så fick han nå fel. Han bara stod o skrek o greja och eftersom han var så lång så såg alla detta :P Vet fortfarande inte om han vart glad för att han vann lr om han bara gjorde till sig extremt. Lars alltså ;) Sen på slutet dök Jesper upp och sjöng (vår tränare). Vi åkte ju in för att se Takida iaf poch dom spelade naturligtvis sist. Så efter 2 timmars kyla så väntade vi oss mkt! Tyvärr vart vi väldigt besvikna när dom bara spelade 2 låtar! I och för sig så kan det inet vara speciellt roligt att spela gitarr osv i -15 grader :P Vi vart iaf lite ledsna :)

Sedan gick jag och becka och käka buffé på holiday, vi vart glada igen ;) Det var supergott! Sen vart de ica och sen trängas för att få sittplats på bussen hem ;) Vart så sjukt trött när jag kom hem. Tog av mig så jag hade underställ tröja och byxor på mig och sen kmr evelina o tkr jag ska komma över. Jag frågar om de ska komma mkt folk till dom (orkade inte byta om) Hon baa- neej, nej :P Går glatt in dit i min fräscha underställsoutfit. Efter 5 minuter kommer kille efter kille in. Ajaj, det var tydligen förfest hos Marcus ;) Haha. Spenderade sedan kvällen hos mig och grannarna där vi på slutet slutade med att bli spådd igen. Denna gång vart jag bland annat en lesbisk shemale, Evelina sexmissbrukare och Julia och Dennis skulle leva lyckliga tsm, dock skulle jag spräcka Dennis hjärta först (måste ha o göra med min sexuella läggning). ;) Sen avslutade jag medlite mafia wars innan jag gick och la mig ;)  Sammantaget en kall men bra dag! :)

Min nacke har blivit bättre iaf. Igår hade jag bara ont på ena sidan och idag bara lite ont på ena sidan (Y).

Kanske ska dra ut nu..eller så drar jag till grannen och säger godmoorgon först i min sedvanliga underställsoutfit ;)

Ha en bra dag!
/Jill

fredag


imorrn ska jag till åre och se rix fm festival. Innan de ska jag träna. Alltså inte lika lång sovmorgon som jag fick idag :S :D Känner mig laddad till tusen inför vasaloppet nu! :) Dock har de jävla @#¤%&"#@! nackontet kommit tillbaka imorse. AJ! Less vart jag. Sov inte konstigt i natt, är ganska säker på det också. Så idag har jag haft ont i nacken och huvet :( jävla skit. Bara de inte beror på att jag börja kört styrka igen. Då blir jag less. Men men som sgat laddad itll tusen bortsett från det ;)

Idga har varit en sådär dag trots min sovmorgon...hoppas på en bättre imorrn =) Finväder vill jag ha! Ikväll har jag varit med Jullan, Evelina och Becka =) Evelina är utsedd till spåtant och kanske något mer också...hehe.

Läste en disskusion i ÖP i veckan. Disskusionen handlade om "varför har karlarna i Östersund inte så snygga rumpor". Den var väldigt underhallande kan jag garantera :P

Har dessutom fått en underlig text i min black book! Julia upptäckte idag. Jag har ingen aning om vem de är ifrån, nån som vet som känner för att berätta :P? Haha =)

Godnatt och hoppas på en trevlig helg! :-)

/J

Sängen


Jag ligger i sängen hör och häpna! =) anledningen är dels att jag tränat 2 pass idag. Men egentligen är de att jag ska åka till åre björnen imorrn 07.30...07.30!! Jag brukar ställa väckarn på de ( o sen kliva upp 2 snooze klickningar senare). Iaf olagligt tidigt. Detta på grund av att jag bestämt mig åka vasaloppet!! Ahhh.. vet inte hur detta ska gå! Speciellt inte efter våran styrka ikväll då jag verkligen fick känna att jag inte kört styrka på 2 månader. Inte en enda muskel kvar hade jag kan jag lova. Ska iaf till björnen imorrn för att staka i 2 timmar (de är rätt flackt där).  9 mil, puh.. Jag undrar om kinesiska vasaloppet var seedningsgrundande? Måste ta reda på de. och anmäla mig kanske...hehe :P Jag behöver boende också mellan tors-lör! Iaf mellan fre-lör om jag inte får bo med skidgymnasiet när dom ska åka stafetten...hehe, tell me om de är nån som vet om nåt =)

Idag hade jag samtal med kicki, hon lät faktiskt överraskande positiv till vasan! =) Sen gjorde jag 7 fysiktal....jag klarade 2 :S. Ja de är då tur att vi inte ha prov nästa vecka som vissa i klassen tyckte (vi skulle egentligen ha vecka 9). Vart en kompromiss med v.8 nu iaf.  Idag berättade becka en sak som gjorde mig super irriterad!  fucking irriterande särbehandlande (osv, osv). Tuur att jag kan släppa saker så lätt (inte)..

Igår hade chrille räknat ut vårt mattekapitel som vi började med igår.......1 av 4 på hela kursen. Jag är imponerad!+ att jag fick tillbaka mitt kemiprov idag. Kmr ha problem att hänga med när vi börjar igen v.19 kan jag konstatera :S:P
   Fick förresten massa nya kanaler förra veckan (Y) har dock inte utnyttjat dom så mkt än men :P Mtv är dock alltid bra :)

måste lägga till 3 saker på min göra lista också:
1. Skicka in stipendium ansökan. Skriva ut blanketten imorrn! (kom ihåg Jill kom ihåg)
2. Ställa mig i bostadskön.
3. Jäkla minnet som sviker jämt.

Ska försöka sova nu..kan ju aldrig somna på kvällarna :S aja..2 pass borde ju göra susen tkr jag!
God natt =)

Denna somriga bild är från sommarn 2006 om jag inte minns helt fel! Tror vi var på väg till U-10mila i Skövde! =) Va tider de ;)




Måndag kväll


Denna vecka ska jag ta tag i mitt liv. Har insett att jag borde ta tag i grejer jag förskjutit alldels för länge. Av nån anledning trodde jag de var super lungt i skolan. De visade sig idag att de inte va de. 'Oops' ;)
Denna afton har jag spenderat åt att möblera om, dammsuga och skura golven! Diskat och rengjort 'köket' + tvättat 5 maskiner! (Y) Sen har jag välkomnat Jullan som kom tillbaka från Ryssland idag!! Europacupen som hon åkt, 8:a båda dagarna! Hon överlevde båda pucklarna och ryssarna :P Imorrn tänkte jag fortsätta mitt nya effektiva liv, denna vecka ska jag därför:

1. Plugga Fysik.
2. Ta tag i projektarbete + leta efter den jäkla loggboken.
3. Bestämma om de blir vasan lr inte.
4. Börja (bestämma ämne) på biologin.
5. Träna!
6. Lägga mig i tid!

Hmm.., ja de ska väl gå o fixa! Öppna hårt o öka lr hur äre :P Får återkomma med resultat på söndag ;)

Nu är jag trött :) Lägga mig i tid vare ja...

// J


Söndag kväll - Järpen


Hemma i Järpen igen. Har ätit mat och nu kollar jag halvt på the holiday..funderar om jag ska lägga mig istället :) Klev ju trots allt upp 7 (!!) imorse. Allt för att hinna träna innan SM-tävlingarna. Det var kallt som satan och kärvt som bara den.. noll glid:P Hoppas att dom som tävlade hade lite bättre än mig. Sedan fick jag köra hem o duscha innan jag skulle köra in till stan. Vart dock en sväng förbi Alnö och hämtade Julia, som dagen till ära skulle följa med, kul! Vi vart lite sena men vi såg målgången för alla tjejer iaf! =) Vi slapp också betala efter att vi blinkat lite med ögonen :P Sen kolla vi på killarna. 3 varv på den banan var mkt imponerande. Jag dog igår när jag typ gick runt den banan :P Duktigt av alla som tog sig i mål idag. Det var iaf väldigt kul att träffa Julia och andra jag inte sett på mkt mkt länge! Cia var dessutom as pink as ever ;) 
    Sen var de hem o fika innan de bar av mot Järpen igen :)

I fredags fick jag en ny säng :D :D  1.60!! I was in heaven!! Väldigt välbehövlig var den iaf..Min gamla var kanske inte så mkt att hurra för :P Dock svårt att slita sig från den idag:P Både ring och ny säng denna vecka, tackar så mycket för det! :)

Det är sköööööönt att vara frisk igen!


Imorrn väntar ännu en räknedag, puh =)



Fysik for life ;)

// J


RSS 2.0